“Wens niet dat de dingen gemakkelijker worden. Wens dat jij er zelf beter in wordt.” – JIM ROHN

BEDRIJFSLOCATIE

Mijn kantoor is gevestigd aan de Aarhusweg 2-5 te Groningen (bedrijventerrein Eemspoort) en een routebeschrijving vind je via onderstaand afbeelding van Google Maps. Voor mijn kantoor of op het plein aan de Aarhusweg is meestal voldoende parkeergelegenheid en de ingang van mijn kantoor bevindt zich aan de achterzijde aan het Kattegat.

Routebeschrijving

Vanaf de A7 en de N7 neem je de afslag Westerbroek/Eemspoort. Op de Europaweg ga je bij de eerste stoplichten rechtsaf en direct weer links. Je bevindt je nu op het Kattegat. Je rijdt door over het Kattegat, steekt het eerste kruispunt schuin over en rijdt door tot je aan je rechterhand het bedrijf NNZ ziet. Na NNZ ga je rechtsaf (het eerste pand aan je linkerhand is mijn kantoor) en ga je direct weer linksaf waar je (voor mijn pand) kunt parkeren.

Vanaf de Europaweg ga jij bij de laatste stoplichten voor je de ringweg N7/snelweg A7 op rijdt, linksaf en direct weer linksaf. Je bevindt je nu op het Kattegat. Je rijdt door over het Kattegat, steekt het eerste kruispunt schuin over en rijdt door tot je aan je rechterhand het bedrijf NNZ ziet. Na NNZ ga je rechtsaf (het eerste pand aan je linkerhand is mijn kantoor) en ga je direct weer linksaf waar je (voor mijn pand) kunt parkeren.