“Wens niet dat de dingen gemakkelijker worden. Wens dat jij er zelf beter in wordt.” – JIM ROHN

BEDRIJFSLOCATIE

Mijn kantoor is gevestigd aan de Onderdendamsterweg 32 te Winsum (Groningen) en is zowel met de auto als met Openbaar Vervoer, 15 minuten met de trein vanaf het hoofdstation in Groningen, goed te bereiken.

Indien je niet in de gelegenheid bent om naar Winsum te komen, is het mogelijk om af te spreken bij mijn familiebedrijf Bulthuis aan de Gotenburgweg 19 in Groningen. De Gotenburgweg bevindt zich op bedrijventerrein Euvelgunne gelegen aan de zuidoost zijde van Groningen en we hebben daar een rustige en representatieve ruimte tot onze beschikking.

Routebeschrijving

Bij binnenkomst Winsum vanuit de richting Groningen volg je de weg tot aan de rotonde en daar ga je rechtsaf, je bevindt je dan al op de Onderdendamsterweg. Deze weg vervolg je (aan je linkerkant de AH) tot je bij de spoorovergang komt. Direct na deze spoorwegovergang (voor de Aldi) ga je rechtsaf, dit is een doodlopende en eigen weg die parallel loopt aan het spoor. Je rijdt dan recht op mijn kantoor af en kunt parkeren waar je wilt.

Bij binnenkomst Winsum vanuit de richting Lauwersoog volg je de weg tot aan de rotonde in Winsum en deze neem je driekwart, je bevindt je dan al op de Onderdendamsterweg. Deze weg vervolg je (aan je linkerkant de AH) tot je bij de spoorovergang komt. Direct na deze spoorwegovergang (voor de Aldi) ga je rechtsaf, dit is een doodlopende en eigen weg die parallel loopt aan het spoor. Je rijdt dan recht op mijn kantoor af en kunt parkeren waar je wilt.

Bij binnenkomst Winsum vanuit de richting Onderdendam volg je de weg (je bevindt je dan al op de Onderdendamsterweg) naar Winsum. Je komt bij een rotonde die je rechtdoor kunt nemen en dan doorrijden tot aan de t-splitsing en daar ga je rechtsaf. Na de Aldi (aan je linkerhand) ga je, voor de spoorwegovergang, linksaf. Dit is een doodlopende en eigen weg die parallel loopt aan het spoor. Je rijdt dan recht op mijn kantoor af en kunt parkeren waar je wilt.