“Be the change that you wish to see in the world.” – MAHATMA GANDHI

DE ACTIEF FOUNDATION

Niet iedereen heeft een werkgever die het belang van een ontwikkeltraject inziet en niet iedereen heeft de financiële middelen om een coachtraject, een scan of individuele training te kunnen betalen. Voor deze medewerkers heb ik De Actief Foundation opgericht.

Vanuit deze foundation financier ik trajecten voor medewerkers die dat zelf (tijdelijk) niet kunnen betalen. In een vrijblijvend en kosteloos, maar diepgaand intakegesprek zullen we verkennen wat een medewerker nodig heeft en wat hij of zij zelf zou kunnen bijdragen. Het resterende of het gehele bedrag wordt dan uit de foundation betaald.

Ook zet ik de Actief Foundation in voor initiatieven of individuele vragen uit mijn woonomgeving Winsum. Hierbij kan gedacht worden aan de inzet van de MatriXmethode, maar ook het betalen van een sportabonnement of het volgen van toneel- of muzieklessen behoort tot de mogelijkheden.

Mocht je een vraag hebben, maar heb je niet of onvoldoende de financiële middelen of ken je iemand waarvoor dit van toepassing is dan zie ik je bericht graag tegemoet!