“Shoot for the moon, even if you miss it, you will land among the stars.” – LES BROWN

Bureauprofiel

In 2007 heb ik De FactorY opgezet em daarvoor was ik ruim 15 jaar werkzaam in diverse commerciële en leidinggevende functies als manager, adviseur en coach. Naast mijn werk als beroepscoach ben ik van 2010 tot 2014 raadslid geweest in mijn woongemeente Winsum en vanuit deze rol was ik o.a. lid van het algemeen bestuur van het Werkvoorzieningschap Ability, lid van de commissie bestuurlijke vernieuwing en medeorganisator van de Kindergemeenteraad. Daarnaast heb ik in 2008 het HRM Netwerk Noord opgezet. Een netwerk waar inmiddels ruim 650 HR adviseurs- en managers werkzaam of woonachtig in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland lid van zijn en waarvoor ik 4 tot 6 keer per jaar fysieke bijeenkomsten organiseer rondom een actueel HR thema als management development, duurzame inzetbaarheid en employability.

Ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin, heb een opleiding Bedrijfskundig Management afgerond en deelgenomen aan diverse trainingen op het gebied van leiderschapsontwikkeling, persoonlijke effectiviteit, HRM-instrumenten en het ontwikkelen van talent. Ik heb de opleiding Mensgericht Coachen aan de Academie voor Counseling en Coaching afgerond en diverse workshops en trainingen gevolgd op het gebied van de MatrixMethode van Ingrid Stoop, Inzichtmeditatie, Oplossingsgericht Coachen, Intuïtieve ontwikkeling en NLP. In het voorjaar van 2018 ga ik de opleiding ‘Stresspreventie en -interventie’ volgen bij het CSR Centrum (stress & burn-out coaching).

Mijn missie is bestuurders, managers en professionals bewust laten zijn van het feit dat ze zelf verantwoordelijk zijn voor het veranderen van een situatie. Dat ze zelf in beweging moeten komen om een gewenste verandering te realiseren. Dat dit tijd, energie en lef kost maar, dat het hun veel zal opleveren.

Ik werk onafhankelijk en zelfstandig, maar maak gebruik van een groot netwerk van professionele en betrouwbare collega-ondernemers. Ik word geïnspireerd en gemotiveerd door het leveren van een bijdrage in de ontwikkeling van mens en organisatie. Kan enorm genieten van stappen die anderen maken in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. De waarden integriteit, betrokkenheid, respect en vertrouwen vormen de leidraad bij het aannemen en uitvoeren van opdrachten. Opdrachten waarin ik samen met de ander met veel plezier, energie en betrokkenheid op zoek ga naar dat zo belangrijke (ontbrekende) puzzelstukjes.