Laatst stond ik even stil en dat was een hele vooruitgang.”  – BERTHOLT BRECHT

HRM NETWERK NOORD

In 2008 heb ik vanwege mijn eigen vakinhoudelijke behoefte het HRM Netwerk Noord opgezet, een netwerk met inmiddels meer dan 750 HR adviseurs- en managers werkzaam of woonachtig in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland.

We hebben een groep op LinkedIn en ik organiseer 4 tot 6 fysieke bijeenkomsten per jaar. Deelname aan het netwerk is kosteloos en ook de bijeenkomsten kan ik gratis aanbieden aangezien we gebruik maken van sprekers uit het netwerk en de bijeenkomsten plaatsvinden bij mijn familiebedrijf Bulthuis aan de Gotenburgweg 19 in Groningen. De Gotenburgweg bevindt zich op bedrijventerrein Euvelgunne gelegen aan de zuidoost zijde van Groningen.

Ben je een HR Adviseur of HR Manager woonachtig of werkzaam in de provincie Groningen, Friesland of Drenthe, vast of flexibel veelal bij één opdrachtgever én heb je belangstelling voor deelname aan het HRM Netwerk Noord of één van de bijeenkomsten dan verneem ik het graag. We denken ook voor 2020 weer een actueel en aansprekend programma te kunnen aanbieden.

Programma 2020:

23 januari 2020

‘Het belang van HR voor goed leiderschap’ door Prof. Dr. Janka Stoker en Prof. Dr.  Harry Garretsen – FEB for Business Rijksuniversiteit Groningen.

www.rug.nl/feb-for-business/business-school/executive-programmas/leiderschap/

19 maart 2020

‘PostTraumatische Groei (PTG): Sterker door ellende’ door Greet Vonk – Et Emergo

www.sterker-door-ellende.nl

18 juni 2020

‘Het belang van boze burgers bij systeemverandering’ door Eline Faber – Gemeente Emmen en Begeleider van Verandering

www.eline-faber.nl

24 september 2020

Binnenkort meer informatie.

19 november 2020

Binnenkort meer informatie.

 

Programma 2019:

14 februari 2019

‘Leiderschap in ontwikkeling.’ verzorgd door Thecla Goossens, Hanzehogeschool Groningen.

28 maart 2019

‘De aspecten van eigenaarschap.’ verzorgd door Jochem van Woerden, Zelfstandig Organisatieadviseur en Interim (HR) Manager.

23 mei 2019

‘Resilience in tijden van verandering’ verzorgd door Anne-Lies van der Baan Onderwijsgroep Noord.

17 september 2019

‘Een jaar na below the surface.’ verzorgd door Kees Tillema en Robine de Koff van bureau Het Zuiderlicht.

17 oktober 2019

‘Hoe komt HR aan tafel en wat heeft zij dan te zeggen?’  verzorgd door Judit Bos (Accent mediation), Marjan Roelevink (Verandermar) en Eef van der Wiel (Trip advocaten).

21 november 2019

‘Duurzaam gedrag en communicatie met als afgeleide Bedrijfkracht als mogelijke interventie’ verzorgd door Wim Elving, Centre of Expertise Energy van de Hanzehogeschool Groningen